Το ιστολόγιο του Δ1

Η απίθανη παρέα μας μεγάλωσε και πάει τετάρτη! Όλοι μαζί αναλαμβάνουμε τις αναρτήσεις του ιστολογίου, εμείς οι μαθητές γράφουμε, ανεβάζουμε φωτογραφίες και άλλα!

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Έχουμε πακέτο...

Μας ήρθε ένα δέμα σήμερα το πρωί!

Όλοι είχαμε την περιέργεια να το ανοίξουμε αλλά πρώτα έπρεπε να κάνουμε τα μαθήματα μας!

Το δέμα στην άκρη της έδρας μας έκανε να αγωνιούμε όλο και περισσότερο. Ότι ήταν για μας αυτό ήταν σίγουρο! Γ1 γράφει!
Μα τι ήταν αυτό και ποιος μας το έστελνε; Και γιατί;


Ώσπου ήρθε η ώρα να το ανοίξουμε!! Η αγωνία θα έπαιρνε τέλος!Δεν πιστεύω κανείς να περίμενε αυτό που είδαμε όταν το ανοίξαμε!!! Ένα κατοικίδιο ζωάκι για την τάξη μας!!! Παράξενο κατοικίδιο, όχι σαν αυτά που ξέρουμε!

Είναι ένα πράσινο μικρό βατραχάκι που ψάχνει σπίτι! Όπως ο γάτος του μαθήματος μας! Του φτιάξαμε τη δική του γωνιά στην τάξη μας δίπλα από τη γωνιά της Φιλαναγνωσίας και ξέρετε γιατί; Γιατί το βατραχάκι μας δεν τρώει ότι και τα άλλα βατραχάκια! Τρέφεται με ανάγνωση, όποτε διαβάζουμε κάτι γεμίζει το στομαχάκι του και το μυαλουδάκι του!


Το βατραχάκι μας ήρθε με το δικό του ντοσιέ! Μας ευχαριστεί που το πήραμε δικό μας, μας λέει οδηγίες και έχει να γράψουμε και το ημερολόγιο του! Για να μη νιώθει στην τάξη μας μοναξιά αποφασίσαμε κάθε παιδί να το παίρνει στο σπίτι του για 2-3 μέρες και αφού συμπληρώσει το ημερολόγιο να μας λέει πως πέρασαν μαζί.

Όπως καταλαβαίνεται, το βατραχάκι βρήκε ζεστές αγκαλίτσες και το δικό του σπιτάκι στην τάξη μας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου